Sports Current Affairs 2018(July to December)


1. Which team won 2018 Hockey world cup title held in India?
Ans: Belgium

2. Who won Men’s Ballon d’Or award 2018?
Ans: Luka Modric(Croatia)

3. Who won Syed Modi India Grand Prix Gold badminton title 2018 in men’s singles category?
Ans: Sameer Varma

4. Which Indian athlete was appointed first Youth Ambassador of UNICEF India?
Ans: Hima Das

5. Which sports personalities were conferred with Rajiv Gandhi Khel Ratna 2018?
Ans: Mirabai Chanu(Weightlifting), Virat Kohli(Cricket)

6. Who won men's single title in US Open 2018?
Ans: Novak Djokovic(Serbia)

7. Who won Women’s singles title in US Open 2018?
Ans: Naomi Osaka (Japan)

8. Which team won 2017-18 Duleep Trophy?
Ans: India Blue

9. Venue of 2018 Asian Games was:
Ans: Jakarta, Indonesia

10. Which team won 2018 FIFA World Cup Football title?
Ans: France (defeating Croatia in the final)
 Venue: Russia

11. Who won World Chess Championship 2018?
Ans: Magnus Carlsen (Norway)

12. Which team won Davis Cup 2018?
Ans: Croatia

13. Which team won ICC Women's T20 World Cup 2018?
Ans: Australia

14. Who won 2018 World Billiards Championship 2018?
Ans: Pankaj Advani

15. Who became the first Women Boxer to win six world Championship Gold Medals?
Ans: Mary Kom(India)

16. Who was crowned 2018 F1 World Champion?
Ans: Lewis Hamilton

17. Which team won Deodhar trophy 2018?
Ans: India C

18. Which cricketer became the fastest batsmen to reach 10,000 ODI runs?
Ans: Virat Kohli 

19. Which team won 2018 Vijay Hazare trophy?
Ans: Mumbai

20. Which team won 2018 Asia cup cricket?
Ans: India

21. Which team won 2018 Women's Hockey world Cup?
Ans: Netherland

22. Which footballer was honoured with 'AIFF player of the year' award?
Ans: Sunil Chhetri

23. Who won 2018 Wimbledon men's singles title?
Ans: Novak Djokovic(Serbia)

24. Who won 2018 Wimbledon women's singles title?
Ans: Angelique Kerber

25. Which is the mascot of 2020 Tokyo Olympics?
Ans: Miraitowa




Share :
+
Next
« Prev
Prev
Next »
1 Comments

Candid Wedding Photographers in Kerala | Social Media Marketing Company Kerala

I just like the helpful information you supply on your articles. I'll bookmark your weblog and test again right here regularly. I am reasonably sure I'll learn many new stuff proper here! Good luck for the next!

GK Cards

 
Back To Top