Kerala Current Affairs October 2016

1. Who has been selected for the 2015 Mathrubhumi Literary award?
Answer: C. Radhakrishnan

2. Who will be appointed as the new Kerala PSC chairman?
Answer: M K Sakeer



3. Present Vigilance Director?
Answer: Jacob Thomas

4. Who is the brand ambassador of 'Haritha Keralam' Program?
Answer: K J Yesudas

5. Who was appointed as Kerala Folklore Acaedmy Chairman?
Answer: C.J Kuttappan

6. Who was selected as the youth ambassador of Kerala Blasters team?
Answer: Nivin Pauly

7. Who has been conferred with 2016 Sree Chithira Tirunal National Award?
Answer: Dr. MS Valyathan

8. Who won the 2016 Vayalar Award for his novel 'Thakshankunnu Swaroopam'?
Answer: U.K Kumaran

9. Who was appointed as Kerala Minority Commission Chairman?
Answer: PK Haneefa

10. Winners of 2015 GV Raja Sports Awards of Kerala Sports Council:
Answer: SL Narayanan(Chess), Dittymol Varghese(Rowing)

11. Who was appointed as KSRTC Chairman and Managing Director?
Answer: M.G Rajamanikyam
Share :
+
Next
« Prev
Prev
Next »
1 Comments

thank yu gk lokam administrators...informative

GK Cards

 
Back To Top